dimarts, 27 de maig del 2014

Una capseta amb transfer

Bona nit a tots i totes:

Tinc una munta de coses fetes per ensenyar-vos. Ja ho vaig dir a l'altra entrada però la mandra d'escriure al bloc em pot.

Bé, abans que comenci la peli de Star Trek (sóc treki i no puc fer-hi res) que fan a la Sexta, vaig a intentar fer una entradeta.

Que sapigueu que, malgrat estar a finals de maig, tenim les muntanyes nevades com si fos el mes de novembre i estem entre 6º C i 8º C llevat del migdia al cop del sol.

Per als que sou de fora de la Cerdanya, hi ha una dita aquí que diu que nosaltres tenim dues estacions: l'hivern i la del tren. Doncs bé, enguany s'està fent ben palès.

Avui us vull ensenyar una capseta que vam fer a un taller de Conesa. És una transferència d'una foto i penso que, per ser la primera, em va quedar prou bé.

Val a dir que no és complicat però cal una munta de paciència.

Fins la propera!

Buenas noches a todos y todas:

Tengo un montón de coses que he hecho para mostraros. Ya lo dije en otra entrada pero la pereza de escribir en el blog me puede.

Bien, antes de que empiece la peli de Star Trek (soy treki, no lo puedo remediar) que hacen en la Sexta, intentaré terminar la entradita.

Que sepáis que, a pesar de estar a finales de mayo, tenemos las montañas con nieve como en noviembre y la temperatura entre los 6 y los 8ºC excepto al mediodía cuando pega el sol.

Para los que no sois de la Cerdanya, hay un refrán aquí que dice que tenemos dos estaciones: el invierno y la del tren. Bien, pues este año se está demostrando.

Hoy os quiero enseñar una cajita que hicimos en un taller de Conesa. Se trata de una transferencia de fotos y creo, que para ser la primera, me quedó bastante aparente.

Hay que decir que no es complicado pero hace falta un montón de paciencia.

¡Hasta la próxima!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada