dilluns, 1 de juliol del 2013

UN ALTRE REGALET DE JUBILACIÓ

Hola a tot@s:

És maco escriure coses com aquesta al bloc i ho vull fer i compartir.

Estic feliç com un anís. Avui he anat al meu apartat de correus i he tingut una sorpresa de les que fan època. Hi havia un regalàs de jubilació que m'ha enviat la Montse Espinosa!!!

Montse, guapa, se m'ha posat la "gallina de pell"  M'he emocionat com una criatura. Gràcies, gràcies i més gràcies. T'estimo.

Us poso unes fotos del regal a sota per a què veieu que xulo.

T'enviaré demà mateix el record de comiat que he donat als meus amics de l'escola per a què tu també el tinguis.

També us vull dir que els companys  m'han regalat un viatge a París i me'n vaig amb en Joan el dia 8, o sigui, JA! Faré moltes fotos per a un àlbum dels grans.

Hola a tod@s:

Es bonito escribir cosas como ésta en el blog y lo quiero hacer y compartir.

Estoy feliz como unas castañuelas. Hoy he ido a mi apartado de correos y he tenido una sorpresa de las que hacen historia. Había un regalazo de jubilación que me ha enviado Montse Espinosa!!!

Montse, guapa, se me ha puesto la "gallina de piel" Me he emocionado como una boba. Gracias, gracias y más gracias. Te quiero.

Os pongo unas fotos del regalo debajo para que veáis que chulo.

Mañana mismo te mando el regalo de despedida que he dado a mis amigos para que tu lo tengas también.

También os quiero decir que los compañeros me han regalado un viaje a París y me voy con Joan el día 8, o sea YA! Haré muchas fotos para hacer un álbum de los grandes.

Preciós

Ple de targes amb belles paraules emocionants

Cosetes xules

1 comentari:

  1. Aiiii! M'en alegro que t'hagi agradat, ara mateix també tinc la pell de "pollastre". Disfruta del viatge, disfruta de la vida i gràcies per ser com ets, no canviis mai! Clara i catalana! Jo també t'estimo.

    ResponElimina