dissabte, 27 d’abril del 2013

DIA de la MARE de DEU de MONTSERRAT

Aquest matí, quan m'he llevat, no m'ho podia creure. Havia planificat canviar la roba dels armaris, treure la d'estiu i plegar la d'hivern! Quina primavera! Ja tenim raó la gent de la Cerdanya, ja. Aquí sempre hem dit que només tenim dues estacions: l'hivern i la del tren.

Mireu les fotos i dieu-me què faríeu vosaltres! Em penso que jo ho tinc clar... esperaré. 

Esta mañana, cuando me he levantado, no podía dar crédito a mis ojos. Había planeado cambiar la ropa de invierno por la verano en los armarios! ¡Vaya primavera! ¿Tenemos razón o no la gente de la Cerdanya cuando decimos que aquí sólo hay dos estaciones: el invierno y la del tren?

Mirad las fotos y decidme qué haríais vosotros! Creo que yo lo tengo claro... esperaré.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada